Door 25 januari 2016 Lees verder →

HP Pavilion x2

Nieuw van HP is de 12,1 inch Pavilion x2 notebook. HP bouwt met dit nieuwe notebook voort op de Pavilion x2 10.1 inch detachabele pc en biedt nu een 12.1 inch versie met een groter display voor productiviteit en entertainment. De nieuwe HP Pavilion x2 biedt nieuwe features waaronder een metalen tablet voor een dun en licht design, Intel-processors, een variëteit aan storage opties en een hoge resolutie display.

HP Pavilion x2 02De magnetische connector hecht zich gemakkelijk aan het toetsenbord en laat net zo makkelijk weer los voor een traditionele notebookervaring. Het display kan tot wel 130 graden gedraaid worden voor een geweldige kijkervaring. Het device transformeert in een tablet, kan staand worden gebruikt voor het kijken van films en in een tentmodus voor het spelen van games. Het full-size toetsenbord met 1.5 millimeter en een 54 x 98 millimeter touchpad biedt klanten een opmerkelijke notebookervaring voor meer productiviteit. Met tot wel 8 uur en 15 minuten batterijduur, weegt de tablet slechts 760 gram en is slechts 8,4 millimeter dik. De tablet met toetsenbord weegt 1,47kg en is 5,3 millimeter dik, waardoor het gemakkelijk draagbaar is en een van de dunste 2-in-1 pc’s in de Pavilion lijn. De 12 inch Full HD touch display (1920 x 1280) is een eersteklas feature om gebruikers een geweldige kijkervaring te bieden. Met een 3:2 display verhouding, kunnen gebruikers tot 18 procent meer verticale ruimte benutten. Dat is handig voor browsen, het bewerken van documenten en spreadsheets en het bekijken van foto’s.

HP Pavilion x2 01

Processor

Het apparaat is uitgerust met de 6e generatie Intel Core M3 processor met 128 GB SSD storage voor productiviteit en multimedia en 4GB geheugen. De HP Pavilion x2 bevat een USB 3.1 Type-C connector voor opladen en om datatransfers via de laatste generatie USB 3.0 mogelijk te maken. Het device heeft ook een full-size USB 2.0 poort om externe apparaten aan te sluiten zonder het gebruik van een dongle en een micro HDMI poort om te verbinden met een externe display of televisie. Met twee aan de voorzijde gemonteerde speakers op maat getuned door B&O Play kunnen gebruikers genieten van hun favoriete films en muziek.

De 12.1 inch diagonale HP Pavilion x2 heeft een adviesprijs van € 699,-.

Kijk voor meer informatie op www.hp.nl.

Geplaatst in: Home Office