Door 25 december 2015 Lees verder →

Ninentendo Pokémon Super Mystery Dungeon

Pokémon-fans kunnen binnenkort vertrekken naar een enorme wereld waar uitsluitend Pokémon leven, want op 19 februari 2016 verschijnt Pokémon Super Mystery Dungeon in Europa voor de Nintendo 3DS-systemen. Dit definitieve Pokémon Mystery Dungeon-avontuur bevat 720 soorten Pokémon, willekeurig samengestelde kerkers met bijna eindeloos veel uitdagingen en de kans om je krachten te bundelen met enkele van de beroemdste legendarische en mythische Pokémon ooit.

Pokémon Super Mystery Dungeon

Net als in vorige delen, begint het avontuur wanneer je wakker wordt en ontdekt dat je in een Pokémon bent veranderd. Aan het begin van het spel moet je een aantal vragen beantwoorden die bepalen in welke van 20 populaire Pokémon, inclusief Pikachu en Riolu, je bent veranderd. Vervolgens ga je met een partner-Pokémon op reis om te ontdekken hoe het komt dat een mysterieuze kracht legendarische Pokémon in steen verandert en hoe je deze kracht kunt stoppen. Om hierin te slagen moet je door de wereld reizen, andere Pokémon helpen, missies aannemen, steeds weer andere Mystery Dungeons verkennen, listige valstrikken in die kerkers ontwijken en krachtige Pokémon bestrijden. De gevechten verlopen om beurten en laten je gebruik maken van basisaanvallen, kenmerkende Pokémon-acties en verzamelde voorwerpen.

Vriendschap

Om Mystery Dungeons te kunnen veroveren, is het de kunst vriendschap te sluiten met de juiste Pokémon. Maar voordat je een Pokémon aan je team kunt toevoegen moet je aan bepaalde eisen voldoen, zoals het voltooien van de missies die ze je geven. Het is van essentieel belang om een evenwichtig team van Pokémon samen te stellen. Er zijn maar liefst 720 soorten Pokémon, dus kunnen spelers met honderden nieuwe Pokémon-vrienden vele combinaties proberen. In dit epische avontuur zullen spelers nooit twee keer exact dezelfde kerker betreden, wat betekent dat je samen met je Pokémon-vrienden altijd wel weer een nieuw avontuur kunt beleven.

Connection Orb

Helemaal nieuw in dit spel is de Connection Orb – een enorme, melkwegachtige kaart die de speler verbindt met andere Pokémon en toegang biedt tot nieuwe missies. De Connection Orb maakt het makkelijker om nieuwe Pokémon te vinden, er contact mee te maken en er vriendschap mee te sluiten, waardoor weer nieuwe missies beschikbaar komen. Bevriende Pokémon strijden aan je zijde en maken spectaculaire combinatie-aanvallen mogelijk die het verschil tussen winst en verlies kunnen betekenen. Als speciale bonus kunnen spelers die het spel kopen in de Nintendo eShop van de Nintendo 3DS voor beperkte tijd een downloadcode krijgen voor een gratis thema voor hun Nintendo 3DS HOME-menu met Charizard, Pikachu, Bulbasaur en andere Pokémon.

Kijk voor meer informatie op www.nintendo.nl.

Geplaatst in: Gaming