Door 28 december 2015 Lees verder →

Denon introduceert DTS:X via firmware-update

Denon maakt de nieuwe, meeslepende geluidsindeling van DTS, genaamd DTS:X, kosteloos beschikbaar voor hun netwerk-AV-receivers. De AVR-X7200WA (alsook de AVR-X7200W), de AVR-X6200W en de AVR-X4200W zijn de eerste modellen die een firmware-update krijgen waarmee de reeds bekroonde systemen volledig geschikt worden voor DTS:X. Na het bijwerken van de firmware zullen alle drie AV-receivers geschikt zijn voor een DTS:X-opstelling met tot 9.2 of zelfs 11.2 kanalen en Audyssey ruimte-equalisatie, wat een adembenemende surround geluidservaring oplevert die letterlijk van alle kanten op je afkomt.

Denon Netwerk-AV-receivers

DTS:X biedt ongekend meeslepende entertainmentervaringen in thuisbioscopen door de beweging van geluid zo vloeiend mogelijk weer te geven, zodat de soundstage voor entertainment rijker klinkt dan ooit tevoren. Met DTS:X-technologie kan het geluid worden aangepast aan de luidsprekeropstelling die het best past bij de specifieke ruimte door de geluidsobjecten vloeiend naar en door specifieke locaties binnen de kijkomgeving te verspreiden – voor, achter, boven en naast het publiek – waardoor geluidsontwerpers de vrijheid hebben de geluidselementen precies op de juiste plek te positioneren voor een ongelooflijk meeslepende ervaring.

Firmware

De DTS:X firmware-update voor de AVR-X7200W(A) wordt op 28 januari gelanceerd, en die voor de AVR-X6200W en de AVR-X4200W op 18 februari. De definitieve data zijn tot de definitieve lancering onder voorbehoud. Als de AV-receiver verbonden is met internet en de optie Update Notification op On staat, zal in het instellingenmenu van de receiver een waarschuwing worden weergegeven dat er een firmware-update beschikbaar is. Aanvullende updates voor bestaande DTS:X-geschikte modellen volgen later in 2016.

Kijk voor meer informatie op www.denon.com/dtsx.

Geplaatst in: Beeld & Geluid