Door 13 november 2015 Lees verder →

Philips monitor met Ambiglow Plus monitorstandaard

MMD heeft een nieuwe 27 inch Philips monitor in het Moda-design met een Ambiglow Plus monitorstandaard aangekondigd. De Ambiglow Plus-technologie creëert een halo van licht op en rond de monitorstandaard die past bij het beeld op het scherm voor een nog betere kijkervaring. Het licht is ook beschikbaar als de monitor is uitgeschakeld zodat gebruikers de kleur en helderheid van het AH-IPS breedbeeld kunnen aanpassen voor een unieke sfeer in de kamer.

Philips_275C5QHGSW

De Ambiglow Plus monitorstandaard creëert verlichting die past bij de stemming voor elk moment. Gebruikers kunnen de kleuren afstemmen op hun eigen voorkeuren, bijvoorbeeld energiek blauw voor overdag, een warme gloed in de avond of een betoverende stemming voor ’s nachts. De monitor kan ook eenvoudig het volledige kleurenspectrum doorlopen. Dankzij de timerinstellingen kan de Ambiglow Plus monitorstandaard bovendien automatisch inschakelen om je te verwelkomen of te wekken en ’s avonds automatisch uitschakelen. Ambiglow Plus heeft echter meer functies dan die van een uitgebreide lamp. Gebruikers kunnen ervoor kiezen de kleuren te laten synchroniseren met de beelden op het scherm. De snelle processor in de Ambiglow Plus voet analyseert het inkomende beeld en past de kleur en helderheid van het licht onmiddellijk aan. Het resultaat is een meer boeiende en intense kijkervaring die kleur en levendigheid schept welke verder reikt dan het scherm zelf.

Moda-design

Het Moda-design verkiest elegantie boven een opvallend uiterlijk en vormt zo een aanvulling op de woon- of werkomgeving in plaats van deze te domineren. Met zijn 360 graden allesomvattende design ziet de monitor er goed uit vanuit elke hoek, zowel ingeschakeld als uitgeschakeld. Het doorlopende glas en de ultrasmalle rand (3,5 mm in plaats van de meer gebruikelijke 15 mm) zorgen voor een naadloze afwerking en leiden tot een minimale afleiding tijdens het kijken. Het design gaat hand in hand met de prestaties. Full-HD zorgt voor vlijmscherpe beelden en de AH-IPS LCD-technologie geeft het beeldscherm een ultrabrede kijkhoek met een hoog contrast en levendige beelden, zelfs aan de buitenranden. Met de Flicker-Free-technologie worden flikkeringen geëlimineerd. De negatieve effecten van schermflikkering verergeren, vaak ongemerkt, met de tijd. Dit kan leiden tot vermoeidheid aan de ogen en vermindering van de productiviteit of het kijkplezier. De Flicker-Free-technologie houdt de weergave stabiel.

Eenvoudig te ervaren

De Ambiglow Plus monitorstandaard omvat een intuïtieve touch strook met makkelijk te onthouden tik- en veeggebaren voor het selecteren van standen en kleuren. De nieuwe monitor maakt ook gebruik van verschillende Philips Smart-technologieën. Zo past SmartContrast automatisch de kleuren en de intensiteit van de achtergrondverlichting aan om het contrast te verbeteren in digitale afbeeldingen en video’s. De Economy-modus zorgt daarnaast voor de juiste weergave van dagelijkse kantoortoepassingen en een lager energiegebruik. SmartImage analyseert automatisch waar gebruikers naar kijken en biedt een menu met opties voor het selecteren van toepassingspecifieke standen. Tenslotte versnelt 5ms SmartResponse automatisch de reactietijden van de monitor tijdens het spelen van games of het bekijken van video’s. De technologie elimineert schokken, vertragingen en spookeffecten voor levensechte beelden.
De nieuwe Philips-monitor 275C5QHGSW/00 is vanaf begin november beschikbaar voor de adviesprijs van € 389,-.

Kijk voor meer informatie op www.philips.com/monitors.

Geplaatst in: Home Office