Door 27 november 2015 Lees verder →

iPad voor Dummies

De iPad is voor veel mensen uitgegroeid tot een onmisbaar apparaat voor hun communicatie en entertainment. Bij uitgeverij BBNC is een compacte gids verschenen in de populaire Dummies-reeks om het maximale rendement uit je iPad te halen. In iPad voor Dummies (ISBN 9789045350462) wordt uitgebreid ingegaan op alle aspecten van het gebruik van een iPad.

9789045350462-boek

De ruim 200 pagina’s tellende gids bevat 12 hoofdstukken verdeeld over vijf thema’s. Deze vijf thema’s zijn: Je iPad leren kennen, De iPad op internet, De multimedia-iPad, De onbekende iPad en Het deel van de tientallen. In het eerste thema wordt in drie hoofdstukken aandacht besteed aan diverse elementaire zaken, zoals de iPad als e-reader, wat heb je nodig, het dagelijks gebruik van een iPad en hoe dingen van en naar je iPad te halen. In de drie hoofdstukken van het tweede thema draait het allemaal om surfen over het internet, e-mails versturen en ontvangen en je weg vinden met Kaarten. Het derde thema besteedt aandacht aan de multimedia-mogelijkheden van de iPad, zoals het luisteren naar muziek, video’s op de iPad bekijken, fotograferen met je iPad en iBooks lezen op je iPad. In het thema De onbekende iPad wordt aandacht besteed aan alle mogelijke instellingen en het laatste hoofdstuk bevat tien handige hints, tips en shortcuts. Het boek is in de bekende stijl van de Dummies-reeks ingedeeld. Pictogrammen met teksten als Tip, Belangrijk, Technische info, Pas op en Nieuw in de kantlijn attenderen de lezer op belangrijke en nuttige zaken. Een prima gids voor de beginnende iPad-gebruiker, maar ook een handig naslagwerk voor de meer ervaren gebruiker. Na het lezen heeft zelfs de grootste digibeet zijn of haar iPad onder de knie! Het kost € 16,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com. Aanbevolen!

Geplaatst in: Boeken