Door 7 oktober 2015 Lees verder →

Windows 10 voor senioren

9200000043004033Bij uitgeverij Van Duuren Informatica is een boek speciaal voor senioren over Windows 10 verschenen. In Windows 10 voor senioren (ISBN 9789059408289) behandelt auteur Victor Peters alle mogelijkheden van dit nieuwe besturingsssysteem van Microsoft. Het ruim 200 pagina’s tellende grootformaat boek omvat 12 hoofdstukken. In het eerste hoofdstuk, getiteld De cockpit van uw pc, komen de meest elementaire zaken, zoals het starten en afsluiten van de computer, aan bod. In de hoofdstukken daarna komen zaken als de Windows Verkenner, WordPad, pictogrammen en snelkoppelingen, apparaten aansluiten, media beheren en meenemen, internet verkennen, e-mail gebruiken, enzovoort. Hoofdstuk 9 is geheel gewijd aan veiligheid met onder andere aandacht voor de privacyinstellingen van Windows 10, Windows Defender gebruiken en de firewall aanzetten. Het helder geschreven boek is doorspekt met tips en opmerkingen in speciale kaders. Al met al een prima boek voor een eerste kennismaking met Windows 10. Het kost € 24,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken