Door 30 oktober 2015 Lees verder →

Philips E-Line monitoren

MMD heeft een vernieuwde productlijn van Philips beeldschermen aangekondigd: de E-Line. Deze nieuwe schermen bieden levendige, levensechte kleuren en een brede kijkhoek, in een elegant design voor thuis en kantoor. De lijn bestaat uit drie modellen: de 23 inch-versie met AH-IPS-paneeltechnologie en de 24 en 27 inch-versie met PLS-LED-panelen. De 24 en 27 inch-versies hebben een glanzende, witte afwerking en een slanke, metalen standaard. De 23 inch-variant heeft een glanzende, zwarte afwerking, glas over het hele scherm en een smalle rand, voor minimale afleiding bij het kijken.

Philips-276E7QDSW-slider

 

Voor een extra strakke look is de voorkant van elk model vrij gehouden van knoppen. Alle drie de schermen hebben een EasySelect-schakelaar op de achterkant om de monitorinstellingen snel aan te kunnen passen. Artem Khomenko, productmanager Philips Monitors EMEA: “Als mensen een scherm kiezen voor thuis, doet het uiterlijk er echt toe. Hoe geavanceerd de technologie ook is, de verschijning moet bij het interieur passen. Dat betekent slimme, frisse lijnen en zeker geen uitstekende kabels. Met het strakke uiterlijk en de glossy afwerking zijn deze schermen ontworpen om elegantie te combineren met een fantastische kijkervaring.”

Brede kijkhoek

De 24 en 27 inch-schermen zijn uitgerust met PLS-LED-technologie, en het 23 inch-model beschikt over een AH-IPS-paneel. Beide technologieën zorgen voor een betere kijkervaring, met een extra-brede kijkhoek van 178 graden waarmee het scherm vanuit vrijwel elke hoek kan worden bekeken. Het beeld is consistent scherp en de kleuren zijn levendig. Hiermee zijn de schermen niet alleen geschikt zijn voor foto’s, films en internet, maar ook voor professionele applicaties waarvoor kleurnauwkeurigheid en een consistente helderheid noodzakelijk is. De twee PLS-schermen reproduceren 82 procent van het NTSC-kleurengamma, dit betekent dat ze meer kleuren kunnen laten zien voor een kleurechter beeld. Alle drie de schermen hebben een beeldverhouding van 16:9 en een Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels.

Philips Smart-technologieën

Daarnaast beschikken de schermen over de Philips Flicker-Free Technology voor een uiterst stabiel beeld dat de ogen fris houdt, zelfs na urenlang kijken. Om het beeld nog beter te maken, zijn de schermen uitgerust met diverse Philips Smart-technologieën. SmartContrast analyseert wat er op het scherm te zien is en past hier automatisch de kleuren en de intensiteit van de achtergrondverlichting op aan. Gebruikers kunnen ook de speciale Economy-modus aanzetten, die alledaagse kantoorprogramma’s goed weergeeft en zorgt voor een laag stroomverbruik. Als laatste beschikken de schermen over SmartImage Lite. Deze technologie analyseert de inhoud van het scherm en past dynamisch het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van het beeld aan met één druk op de knop.

Smartphone-aansluitingen

Mensen maken meer dan ooit foto’s en video’s met de smartphone. Het kleine scherm doet echter afbreuk aan het kijkplezier. Met de nieuwe E-Line-schermen kunnen gebruikers hun mobiele telefoon of een ander apparaat met MHL-ondersteuning aansluiten via een optionele MHL-kabel. Vervolgens kunnen ze HD-films tot leven zien komen op het grote scherm, met volledig digitaal geluid. Tegelijkertijd wordt het mobiele apparaat ook opgeladen, zodat de batterij niet halverwege leeg raakt.

De nieuwe Philips-schermen zijn vanaf begin november verkrijgbaar voor de volgende adviesprijzen: de 237E7QDSB kost € 199,-, aan de 246E7QDSW hangt een prijskaartje van € 209,- en de 276E7QDSW gaat € 289,- kosten.

Kijk voor meer informatie op www.philips.com/monitors.

Geplaatst in: Home Office