Door 9 september 2015 Lees verder →

ZyXel Wireless N300 Range Extender WRE2206

ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en telecom oplossingen, introduceert de nieuwe Wireless N300 Range Extender WRE2206. Het apparaat, dat voorzien is van een ethernetpoort, zorgt voor de beste wifi- connectiviteit in het hele huis. De nieuwe ZyXEL Wireless N300 Range Extender WRE2206 heeft een strak design en is uitermate eenvoudig in gebruik.

ZyXel WRE 2206

Veel wireless routers en access points bieden niet altijd de beste wifi voor huishoudens, omdat de antennes van deze apparaten binnenshuis vaak zwakke signalen afgeven. Deze range extender is echter speciaal ontworpen met een krachtige antenne voor gebruikers die altijd via wifi online willen zijn. Daardoor kunnen zij goed gebruik maken van apps, zoals WhatsApp, Facebook, YouTube, Skype of sociale media zoals Twitter en LinkedIn. Het apparaat heeft een krachtig ingebouwde antenne waardoor de wifi-dekking binnen een huis 30 procent beter is dan voorheen. Hierdoor zijn huishoudens altijd verzekerd van de beste internetverbinding voor hun smartphones, tablets, notebooks, game consoles en tv-sets. Leden van het huishouden hebben door de beste wifi-dekking altijd toegang tot hun apps; zo zijn ze altijd op de hoogte van het laatste nieuws of kunnen ze een online recept uitproberen tijdens het koken.

Veilig

De WRE2206 is snel aangesloten door hem eerst in het stopcontact te steken. Daarna kan er op de WiFi Protected Setup (WPS) knop worden gedrukt, waardoor er een veilige verbinding wordt opgezet met de router of access point. Het ZyXEL-apparaat garandeert altijd een draadloze connectie. De LED-indicator van de range extender geeft automatisch de beste wifi-signaal aan, de gebruiker hoeft niet handmatig te zoeken naar het beste signaal. Op de rechterkant van het LED-indicator op de WRE2206 staat hoeveel devices van gebruikers aangesloten zijn op de extender. Hij laadt de nieuwste firmware automatisch op, waarbij het wifi-netwerk altijd de beste verbinding garandeert. Met de ethernet-poort op de onderkant van de WRE2206 kan de gebruiker met een ethernetkabel eenvoudig devices op de extender aansluiten, zoals game consoles, tv’s, set top boxen, notebooks of desktops.

De ZyXel Wireless N300 Range Extender WRE2206 kost circa € 63,-.

Kijk voor meer informatie op www.zyxel.com/nl/.

Geplaatst in: Home Office