Door 8 september 2015 Lees verder →

Windows 10 voor senioren deel 1

9200000035730758Speciaal voor senioren heeft uitgeverij Visual Steps een eerste boek over het werken met Windows 10 op de markt gebracht. In Windows 10 voor senioren deel 1 (ISBN 9789059055612) wordt op de bekende visuele wijze aandacht besteed aan het werken met Windows 10, het nieuwste besturingssysteem voor de PC van Microsoft. Het ruim 300 pagina’s tellende boek telt zeven hoofdstukken, te weten Starten met Windows 10, Documenten openen, bewerken en opslaan, Mappen, bestanden en bibliotheken, Surfen op het internet, Werken met e-mail, Introductie in werken met foto’s, video en muziek, en Instellingen en beveiliging. Het boek is geschreven volgens de Visual Steps-methode en opgezet als een cursus die u stap voor stap door alle belangrijke functies van Windows 10 begeleidt. Alle belangrijke onderwerpen komen daarbij aan bod. Bijvoorbeeld veilig internetten, e-mails versturen en werken met mappen en bestanden, maar ook foto’s en video bekijken en muziek beluisteren. Stap voor stap en in uw eigen tempo maakt u kennis met de nieuwe en vernieuwde functies van Windows 10. Ook leert u werken met het nieuwe menu Start en maakt u instellingen die het gebruik van uw computer en Windows 10 gemakkelijker maken. Het boek bevat extra oefeningen om het geleerde te herhalen en begeleidende instructievideo’s op de website bij het boek om te bekijken hoe bepaalde handelingen uitgevoerd dienen te worden. Zo raakt u in een korte tijd vertrouwd met Windows 10! Al met al een prima boek voor beginnende gebruikers. Het kost € 24,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

 

Geplaatst in: Boeken