Door 5 september 2015 Lees verder →

Samsung Galaxy S6 edge+

Samsung heeft de Galaxy S6 edge+, dé smartphone met een grootformaat scherm, in Nederland gelanceerd. In de Galaxy S6 edge+ vloeien vorm en functie naadloos in elkaar over. De smartphone combineert het beste scherm met Samsungs unieke dual-edge design en de meest geavanceerde camera voor prachtige foto’s en video’s. De Galaxy S6 edge+ laadt het snelste op, zowel draadloos (120 minuten) als met draad (90 minuten), terwijl de krachtige processor en 4 GB RAM iedere taak aankunnen.

Sasmung Galaxy Edge+Het unieke edge display heeft in de Galaxy S6 edge+ nog meer mogelijkheden gekregen. Met een swipe over het edge display geeft ‘Apps edge’ je toegang tot je favoriete apps. Via de verbeterde ‘People edge’ bel of bericht je iedereen in je contactenlijst, direct vanaf het edge display. Ook heeft de Samsung Galaxy S6 edge+ verbeterde beveiligingsmogelijkheden. KNOX Active Protection is vooraf geïnstalleerd en met de gemakkelijke My KNOX zijn al je gevoelige privé- en werkgegevens nóg beter beschermd.

Camera

De Galaxy S6 edge+ heeft een geavanceerde camera. De lichtsterke camera aan de achterkant heeft 16 megapixel, een diafragma van 1.9 en is in staat om in 4K op te nemen. Aan de voorkant bevindt zich een 5-megapixel camera. Steady Video levert digitale beeldstabilisatie bij video-opnamen. Hierdoor maak je altijd en overal niet-schokkerige filmpjes. Video Collage Mode zorgt dat je korte filmpjes makkelijk opneemt en bewerkt. Met Live Broadcast stream je live vanaf je smartphone in FullHD naar personen of hele groepen uit je contactenlijst. Het grote publiek bereik je via YouTube Live. Galaxy S6 edge+ biedt verder Quick Launch (dubbelklik op de home-knop en binnen een seconde start de camera), Auto Real-Time High Dynamic Range, Smart Optical Image Stabilization en nieuwe filters. De Galaxy S6 edge+ heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en is beschikbaar in twee verschillende kleuren: Gold Platinum en Black Sapphire.

De Galaxy S6 edge+ is te koop voor een verkoopadviesprijs vanaf € 799,-.

Kijk voor meer informatie op www.samsung.com/nl/galaxys6.

Geplaatst in: Home Office