Door 22 september 2015 Lees verder →

Plantronics Voyager Focus UC

Plantronics introduceert de Voyager Focus UC, de eerste bluetooth stereoheadset op de markt met Active Noise Cancellation (ANC) technologie. Dankzij deze technologie worden ruis en omgevingsgeluiden onderdrukt en wordt afleiding door geluid tegengegaan. De headset is daarmee uitermate geschikt voor mensen die in een omgeving met veel geluid werken. Met de Voyager Focus UC kunnen zij tijdens telefoongesprekken of werkzaamheden die concentratie vereisen achtergrondgeluid elimineren.

Plantronics-headset

De Voyager Focus UC biedt de hele dag comfort en is voorzien van intuïtieve smart sensor-technologie, audio alerts, wideband-audio en hifi-stereogeluid voor een voortreffelijke muziek- of belbeleving. Naast Unified Communications (UC) is de headset geschikt voor multimedia-applicaties. De Voyager Focus UC-headset biedt superieure audio voor zowel de beller als de ontvanger. Het over-het-oor-ontwerp reduceert het volume van veel hogefrequentiegeluiden, zoals kantoorgeluiden en stemmen. Gebruikers zullen merken dat lagefrequentiegeluiden, zoals van airconditioners, worden gereduceerd via ANC. Om het geluid dat wordt verstuurd en opgevangen door anderen te verminderen, reduceren drie precies afgestelde microfoons en lawaaionderdrukkende algoritmen het geluid dat veroorzaakt wordt door getik op toetsenborden en door gesprekken die dichtbij gevoerd worden, terwijl de verstaanbaarheid wordt geoptimaliseerd. Dit houdt in dat je als beller de stem hoort van de persoon die de headset draagt en niet de omgevingsgeluiden.

Functies

Enkele functionaliteiten van de nieuwe Voyager Focus UC zijn:

  • Uitgebreid bluetooth-bereik: klasse 1 bluetooth met adaptief vermogen biedt tot wel 45 meter aan draadloos bereik, met behoud van de batterijduur.
  • Makkelijk en zorgeloos muten: de nieuwe Dynamic Mute Alert-technologie detecteert spraak en waarschuwt de gebruiker indien de mute-functie nog ingeschakeld is. De headset dempt automatisch het geluid wanneer de gebruiker de headset afdoet en heft dit weer op zodra hij weer wordt opgezet.
  • Comfortabel en duurzaam: oorkussens van kunstleer zijn rondom zacht traagschuim gewikkeld en bieden de hele dag comfort, terwijl een gestoffeerde metalen hoofdband duurzaamheid biedt en helpt een comfortabele pasvorm te behouden.
  • Ingebouwde sensoren: ingebouwde sensoren creëren een intuïtieve en ‘slimme’ gebruikerservaring. Zo kan men bijvoorbeeld een oproep beantwoorden door simpelweg de headset op te zetten, of kan de audio gepauzeerd worden door de headset af te doen.
  • Geschikt voor UC: de Voyager Focus UC is onderworpen aan strenge testen met de samenwerkingsoplossingen van Microsoft, Cisco, Avaya en Huawei en verzekert de best mogelijke ervaring bij het gebruik van deze applicaties.

De Voyager Focus UC is per september 2015 beschikbaar voor € 299,-

Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com/nl/product/voyager-focus-uc.

Geplaatst in: Beeld & Geluid