Door 24 september 2015 Lees verder →

Ontdek Windows 10

9789059408272Aan de stroom Windows 10 boeken komt maar geen einde. Bij uitgeverij Van Duuren Informatica is wederom een nieuw boek verschenen over Windows 10. In Ontdek Windows 10 (ISBN 9789059408272) gaat auteur Erwin Olij in zijn honderdste (!) boek dieper in op de nieuwste versie van het besturingsprogramma van Microsoft. Windows 10 is flink op de schop gegaan en telt veel nieuwe functies. Daarnaast is het vertrouwde menu Start in ere hersteld en vormt nu een opgefriste en verbeterde entreehal van Windows. Dit ruim 150 pagina’s tellende boekje maakt u wegwijst in de (nieuwe) mogelijkheden en functies, zoals het werken met het nieuwe menu Start, het werken met apps en de vele basisvoorzieningen. In 7 hoofdstukken passeren alle relevante zaken de revue. Aan bod komen zaken als: nieuw in Windows 10, het werken met het menu Start, het Bureaublad, werken met bestanden en mappen, gegevens beveiligen, computers aan elkaar knopen, en in het laatste hoofdstuk aandacht voor surfen met de nieuwe browser Edge, mailen, de agenda gebruiken en werken met One Drive. Een index completeert het geheel. Het boek kost € 22,50 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken