Door 21 september 2015 Lees verder →

Leer jezelf snel Windows 10

9789059408258Aan de stroom Windows 10 boeken komt maar geen einde. Bij uitgeverij Van Duuren Informatica is in de reeks Leer jezelf snel nu ook een boekje verschenen over Windows 10. In Leer jezelf snel Windows 10 (ISBN 9789059408258) behandelt auteur Bob van Duuren de nieuwste versie van het tot nu toe meest veelzijdige besturingsprogramma van Microsoft. Windows 10 is de eerste belangrijke update na de verschijning van Windows 8.1. Microsoft heeft alles uit de kast gehaald bij deze gratis update om het werken met de computer nog verder te vereenvoudigen, en in die opzet is het bedrijf zeker geslaagd. Dit ruim 220 pagina’s tellende boek wijst u snel de weg in de (nieuwe) mogelijkheden en functies, zoals het werken met het nieuwe menu Start, het werken met apps en de vele basisvoorzieningen. In 10 hoofdstukken passeren alle relevante zaken de revue. Aan bod komen zaken als: de verschillende uitvoeringen van Windows 10, de gebruikersomgeving, apps en programma’s, werken met bestanden, mappen en bibliotheken, de verschillende meegeleverde bureauaccessoires, het uiterlijk aanpassen, de computer delen, internet-apps gebruiken, beveiliging en updates, en multimediatoepassingen. Een index completeert het geheel. U kunt het boek dan ook zowel als zelfstudiegids of als naslaggids bij het oplossen van computerproblemen gebruiken. Het boek kost € 17,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken