Door 9 september 2015 Lees verder →

Handboek Windows 10

9789059408265Bij uitgeverij Van Duuren Informatica is een nieuw boek verschenen over Windows 10. In Handboek Windows 10 (ISBN 9789059408265) behandelt auteur Peter Kassenaar de nieuwste versie van het veelzijdige besturingsprogramma van Microsoft, dat ook op tablets gebruikt kan worden. Windows 10 is de eerste belangrijke update na de verschijning van Windows 8.1. Microsoft heeft alles uit de kast gehaald bij deze gratis update om het werken met de computer nog verder te vereenvoudigen, en in die opzet is het bedrijf zeker geslaagd. Dit ruim 270 pagina’s tellende boek wijst u snel de weg in de (nieuwe) mogelijkheden en functies, zoals het werken met het nieuwe menu Start, het werken met apps en de vele basisvoorzieningen. In 10 hoofdstukken passeren alle relevante zaken de revue. Aan bod komen zaken als: upgraden van Window 7 of 8, het Bureaublad instellen, het nieuwe menu Start, de Taakbalk instellen, werken met mappen, bestanden en vensters, het Actiecentrum gebruiken, Mail en Agenda instellen en gebruiken, apps downloaden en gebruiken, internetten met de nieuwe browser Edge enzovoort. Het boek wordt afgesloten met een hoofdstuk Handigheidjes in Windows 10. Met de vragen en oefeningen aan het eind van elk hoofdstuk kunt u de belangrijkste dingen nog eens herhalen. Al met al loodst dit boek u soepel door de vernieuwingen en geeft het snel antwoord op uw vragen. U kunt het zowel gebruiken als zelfstudiegids of als naslag bij het oplossen van computerproblemen. Het boek kost € 24,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken