Door 19 augustus 2015 Lees verder →

Gebruik Outlook effectief en bespaar tijd!

9200000039961972Bij uitgeverij Visual Steps is een nieuw boek verschenen over het werken met Microsoft Outlook. In Gebruik Outlook effectief en bespaar tijd! (ISBN 9789059057913) wordt op de bekende visuele wijze aandacht besteed aan het werken met Outlook. Het boek is speciaal geschreven voor kleine bedrijven, ZZP-ers en freelancers die Microsoft Outlook efficiënter willen gebruiken voor hun dagelijkse werkzaamheden. Het 232 pagina’s tellende boek telt zes hoofdstukken, te weten Contactpersonen, afspraken, taken en notities, E-mail, Uw e-mail efficiënt beheren, Prioriteiten stellen met taken, E-mail bewaren en archiveren, en de app Outlook gebruiken. U leert e-mails ordenen en beheren. Verder bevat Outlook diverse mogelijkheden om taken en agenda-items te maken en laten opvolgen, gegevens van contactpersonen bij te houden en mailingen te versturen. Met de beschikbare app Outlook houdt u altijd en overal via een tablet uw e-mail bij. De verschillende aspecten van het programma en de app komen stap voor stap en aan de hand van toepasbare voorbeelden uitgebreid en helder aan bod. U zult zien hoe makkelijk het is om uw e-mail te ordenen en diverse taken op een effectieve wijze uit te voeren! Het boek kost € 22,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken