Door 18 juni 2015 Lees verder →

Kingston DataTraveler microDuo 3C

Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flash drive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een opkomende ‘reversible’ connectiestandaard die in de toekomst slankere apparaten mogelijk maakt. De standaard laat één poort fungeren als een punt voor gegevensoverdracht, video-uitgang, oplader en zelfs als voeding voor externe apparaten.

Kingston DataTraveler_microDuo
De DataTraveler microDuo 3C is ideaal voor extra opslagruimte tot wel 64GB voor de meest recente smartphones, tablets en Mac-computers en werkt ook met de huidige generatie apparaten. De eenvoudige plug-and-play drive is later deze maand verkrijgbaar en biedt een snelle USB 3.1 performance met leessnelheden tot 100MB/s en schrijfsnelheden tot 15MB/s. De lichte en kleine DataTraveler microDuo 3C vult draagbare apparaten aan en is gemakkelijk te vervoeren. “De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die zowel USB type-A als USB type-C ondersteunt en gebruikers toegang geeft tot de meest recente USB-interface,” zegt Niels Burnet, Business Development Manager Nederland bij Kingston Technology. “Onze drive biedt meer opslagruimte, zorgt voor hoge snelheden in bestandsoverdracht en brengt de nieuwe technologie dichter bij de consument.” In aanvulling op de DataTraveler microDuo 3C, zal binnenkort ook Kingstons volgende generatie DataTraveler Micro 3.1 beschikbaar zijn. Als één van de kleinste USB flash drives ter wereld, is de DataTraveler perfect om extra opslagruimte toe te voegen aan tablet PC’s, dunne notebooks, audio systemen in auto’s en meer, terwijl het formaat van het apparaat nauwelijks wordt vergroot. De DataTraveler Micro 3.1 zal verkrijgbaar zijn in capaciteiten van 16GB tot 64GB. De DataTraveler microDuo 3C wordt geleverd met vijf jaar garantie en gratis technische ondersteuning.

Kijk voor meer informatie op www.kingston.com.

Geplaatst in: Home Office