Door 1 april 2015 Lees verder →

Handboek WordPress 4.0

9200000030656267 Bij uitgeverij Van Duuren Informatica is een nieuw boek verschenen over WordPress 4.0. WordPress is een populair contentmanagementsysteem voor websites. Het programma is geliefd om zijn gebruiksgemak en uitbreidingsmogelijkheden. Het Handboek WordPress 4.0 (ISBN 9789059407800) loodst u soepel langs alle mogelijkheden. Tot de behandelde onderwerpen behoren: Installatie WordPress, Verken het dashboard , Pas instellingen aan en maak een persoonlijk profiel, Voeg berichten, pagina’s, afbeeldingen, audio en video toe, Deel het menu in, Plaats widgets, Installeer, maak en wijzig thema’s, en breid WordPress uit met plug-ins. Zelfs wie een eigen thema wil bouwen krijgt uitleg. Maar er is ook ruim aandacht voor eenvoudigere zaken, zoals het werken met berichten, pagina’s, widgets en het menu. Met WordPress maakt u moeiteloos een website voor uw bedrijf, club, vereniging of gewoon voor de lol. Dit boek geeft antwoord op de belangrijkste vragen die u bij het bouwen en beheren van uw site tegenkomt. Het boek is bijgewerkt t/m versie 4.1. Het kost € 29,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken