Door 6 maart 2015 Lees verder →

Ontdek snel: Google Nik Collection

9789059408005Bij uitgeverij Van Duuren Media is in de reeks Ontdek snel een boek verschenen over de Google Nik Collection. De Google Nik Collection is een fantastische set plug-ins voor gebruik in onder andere Adobe Photoshop, Adobe Lightroom en Apple Aperture. De collectie bestaat uit de Nik plug-ins Analog Efex Pro 2, Color Efex Pro 4, Dfine 2.0, HDR Efex Pro 2, Sharpener Pro 3.0, Silver Efex Pro 2 en Viveza 2. Met deze filters kan men de meest uiteenlopende effecten en verbeteringen op foto’s toepassen. In het boek Ontdek snel: Google Nik Collection (ISBN 9789059408005) gaat auteur Joke Beers-Blom in op het gebruik van deze plug-ins. In het eerste hoofdstuk wordt aandacht besteed aan de installatie en werking van de plug-ins. In deze volgende zeven hoofdstukken komt de werking van elke plug-in apart aan bod. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een of twee praktische voorbeelden. Al met al een prima introductie in de talrijke mogelijkheden die de Google Nik Collection fotografen biedt. Het ruim 170 pagina’s tellende boekje kost € 16,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken