Door 5 december 2014 Lees verder →

Tips en trucs voor de iPad

9789059052703Nieuw van uitgeverij Visual Steps is het boek Tips en trucs voor de iPad met iOS 8 en hoger (ISBN 9789059052703). De iPad biedt talloze mogelijkheden. Als u de basishandelingen voor het werken met dit handige apparaat onder de knie hebt, dan ligt er nog een wereld voor u open. In deze 264 pagina’s tellende gids komen onder andere de volgende zaken aan bod: diverse instellingen maken voor beeld, geluid, toetsenbord, meldingen en privacy; allerlei tips voor e-mail, internet, agenda en contacten; tips over de samenwerking tussen diverse apps en de mogelijke instellingen; foto, video, muziek, ibooks en ander entertainment; communiceren via Facebook, Twitter en Berichten; en – niet onbelangrijk – hoe reservekopieën te maken. Naast tips voor de standaard apps op uw iPad wordt ook aandacht geschonken aan diverse apps die u gratis of tegen betaling kunt downloaden in de App Store. De gids kost € 19,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com. Aanbevolen!

Geplaatst in: Boeken