Nieuws - Hardware - Overige

HP Slate7

HP heeft de HP Slate7 aangekondigd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. HP’s Slate7 is een betaalbare consumententablet voorzien van Android Jelly Bean, die gebruikers eenvoudig toegang tot mobiele diensten van Google biedt. Met een scherm van 17,78 cm en een gewicht van 368 gram is de HP Slate7 een ideale partner voor onderweg. De tablet heeft een roestvrij stalen frame met zachte zwarte verf en is verkrijgbaar in twee kleuren: met grijs of rood op de rugzijde.

De HP Slate7 is als eerste tablet ter wereld voorzien van Beats Audio by Dr. Dre, waarmee de beste geluidsbeleving wordt ervaren. Het formaat van 7 inch is tevens een ideale afmeting voor gebruik buitenshuis, het spelen van spelletjes en het kijken van video’s. De HP Slate7 levert een Google-belevenis met diensten als Google Nu, Google Search, Gmail, YouTube en Google Drive. Dankzij de toegang tot Google+ Hangouts voor videoconferenties is het mogelijk met meerdere tegelijk te videochatten. Ook biedt de tablet toegang tot apps en digitale content via Google Play. “Om aan de groeiende belangstelling voor tablets bij zowel consumenten als bedrijven te voldoen, zal HP een breed scala aan schermafmetingen en besturingssystemen bieden op haar tablet portfolio”, zegt Alberto Torres, senior vice president, Mobility Global Business Unit, HP. "Onze nieuwe HP Slate7 op Android is dankzij haar formaat en prijs een aantrekkelijk instap-model voor consumenten. Terwijl de HP ElitePad ideaal is voor zakelijk gebruik dankzij de hoge veiligheidsstandaard en de toevoeging van Windows 8. Beide tablets leveren de service en ondersteuning die van HP wordt verwacht." De HP Slate7 volgt kort na de introductie van de HP Chromebook in de US en UK en ondersteunt HP’s doelstelling om toegang tot de Google-ervaring bereikbaar te maken.

Brede kijkhoek

Dankzij de ARM Dual Core Cortex-A9 processor van 1,6 GHz is de HP Slate7 snel en responsief. Geïntegreerde wifi stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot e-mail, internet en de belangrijkste toepassingen. Daarnaast biedt het High-diafragma-ratio Field Fringe Switching (HFFS) paneel een brede kijkhoek. Documenten, spelletjes, foto's en video's, zijn gemakkelijk te bekijken op de tablet, zelfs in de buitenlucht. Het bestaande geheugen van Slate7 – 1 GB RAM en 8 GB eMMC opslag – kan worden uitbreid met de micro SD cards. De HP Slate7 is voorzien van een 3-megapixel camera aan de achterkant en een VGA-camera aan de voorzijde voor chatten, video's en foto's. Met de HP ePrint toepassing, kunnen gebruikers gemakkelijk afdrukken vanuit thuis of onderweg. Daarnaast biedt dit gebruikers de mogelijkheid om vanuit bijna elke applicatie rechtstreeks af te drukken. De micro USB-poort biedt eenvoudig toegang tot bestanden op de tablet. Ook kan hiermee een reeks van toepassingen van HP zoals exclusieve games en productiviteit tools worden overgezet. HP biedt een scala aan eenvoudig toegankelijke support tools waarmee gebruikers optimaal profiteren van de functies van de HP Slate7. HP biedt gebruikers een uitgebreide telefonische en online support service voor de HP Slate7. Het is ook mogelijk om de standaard garantie uit te breiden met twee jaar met de HP Care Pack services voor € 29,-. Ook kan gekozen worden voor een extra uitgebreide dekking met de HP CarePack met Accidental Damage Protection (ADP) voor € 49,-.

De HP Slate7 is naar verwachting vanaf mei beschikbaar in geselecteerde landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De adviesprijs voor HP’s 7 inch Android tablet is € 149,-.

Kijk voor meer informatie op www.hp.nl.


Nieuws

Nieuwe USB-docking monitor van Philips

MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte. (13-8-2015) Lees verder...

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive

Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ‘reversible’ connectiestandaard. (11-8-2015) Lees verder...

Boekentip
Woordenboek
Woordenboek