Nieuws - Hardware - Telefonie

Acer Liquid Z110

Met de Liquid Z110 lanceert Acer de ideale smartphone voor de jongere die met zijn tijd meegaat en veelvuldig gebruik maakt van sociale media. Deze smartphone biedt allerlei exclusieve functies, een krachtige processor en een moderne vormgeving. Voor jongeren is een mobiele telefoon veel meer dan alleen maar een telefoon; ze willen er immers ook foto's mee kunnen maken. De Liquid Z110 is daarom uitgerust met een supersnelle camera, zodat de meest grappige gezichten en fun momenten altijd direct worden vastgelegd.

En om er zeker van te zijn dat die foto's onvergetelijk zijn én onvergetelijk blijven, biedt de camera een hele rits handige functies: kleureneffecten, glimlachdetectie, panorama- en continu-opnamen. Van de glimlach van een lieve vriendin tot skateboard-capriolen van je beste vriend, je hoeft niets meer te missen van al die geweldige momenten. Filmpjes maken is ook een favoriete bezigheid. Met de Liquid Z110 kunnen films van dvd-kwaliteit worden opgenomen die probleemloos worden opgeslagen op de microSD-kaart van maar liefst 4 GB. En maak je geen zorgen, de batterij laat je niet in de steek tijdens die coole party. Je kunt wel 3 uur lang non-stop films opnemen, dus je kunt elk moment vastleggen! Dankzij het HVGA-beeldscherm van 3,5 inch zijn er van elk bericht meer regels zichtbaar en is browsen en foto's nemen nu nog overzichtelijker geworden.

Krachtige processor

Door zijn compacte formaat is de Liquid Z110 toch nog steeds met maar één hand te bedienen, en met slechts één vloeiende vingerbeweging kun je heel nauwkeurig navigeren. Ook sms'en is een geliefde bezigheid van de gemiddelde jongere van deze tijd. Het Swype-toetsenbord is hiervoor ideaal: in korte tijd kun je daarmee sneller schrijven dan ooit tevoren. En alsof dit nog allemaal niet genoeg is, beschikt de Liquid Z110 ook nog eens over een krachtige processor van 1 GHz die de best mogelijke browse-ervaring biedt en die je volledig onderdompelt in de spannendste games. Als het om muziek gaat, kan de Liquid Z110 niet alleen al je favoriete muzieknummers opslaan, maar door SRS-sound wordt het geluid zelfs geperfectioneerd met surroundeffect. Bastonen klinken dieper en weggevallen hoge tonen worden hersteld. Een unieke luisterervaring! De Liquid Z110 is leverbaar in Ceramic White en Carbon Black. Beide uitvoeringen accentueren de uiterst compacte behuizing en slanke vorm van de Liquid Z110. De Liquid Z110 is verkrijgbaar vanaf begin november in de Nederlandse markt met een prijs van € 109,-.

Kijk voor meer informatie op www.acer.com.

Nieuws

Nieuwe USB-docking monitor van Philips

MMD introduceert een innovatieve Philips-USB-dockingmonitor van 21,5 inch in een fris nieuw design, als aanvulling op het bestaande 23 inch-model. De nieuwe monitor biedt kantoor-pc's meer aansluitmogelijkheden, meer eenvoud en meer schermruimte. (13-8-2015) Lees verder...

Kingston Digital introduceert USB type-C flash drive

Kingston introduceert de DataTraveler microDuo 3C USB flashdrive. De DataTraveler microDuo 3C heeft een dual interface die werkt met zowel standaard USB type-A (3.1, 3.0, 2.0) als USB type-C poorten. USB type-C is een ‘reversible’ connectiestandaard. (11-8-2015) Lees verder...

Boekentip
Woordenboek
Woordenboek