Door 17 februari 2021 Lees verder →

Ontdek Photoshop Elements 2021

Bij uitgeverij Van Duuren Media is een nieuw boek verschenen over het werken met het recent verschenen beeldbewerkingsprogramma Adobe Photoshop Elements 2021. In Ontdek Photoshop Elements 2021 (ISBN 9789463561877) gaat auteur André van Woerkom uitgebreid in op het werken met dit bij amateurfotografen populaire beeldbewerkingsprogramma.

Het 246 pagina’s tellende boek telt twaalf hoofdstukken. Hierin komen tal van zaken aan bod, zoals kennismaken met de Organizer, werken met de Editor, Instructiemodus en Photomerge gebruiken, beelden corrigeren en retoucheren, afbeeldings- en afdrukgrootte instellen, selecties maken, werken met lagen, selecties omlijnen en vullen, transformatietechnieken toepassen, teksten, vormen, laagstijlen en achtergronden gebruiken, tekenen, schilderen en gummen, beter beheer, en speciale projecten en uitvoer. Elk hoofdstuk bevat duidelijke omschrijvingen van de besproken functies en is rijkelijk geïllustreerd. Aan de hand van talloze speelse voorbeelden laat de auteur zien hoe u het beste uw digitale beelden kunt bewerken en optimaliseren. Verspreid door het boek staan ook tal van praktische tips, opmerkingen en waarschuwingen. Deze zijn gemakkelijk herkenbaar aan iconen in de kantlijn. En dankzij de voorbeeldbestanden die men kan downloaden kan men ook snel aan de slag. En wie zich online registreert krijgt een maand lang gratis toegang tot meer dan 75 videocursussen van Photofacts Academy. Al met al een prima boek voor gebruikers van dit populaire beeldbewerkingsprogramma. Het kost € 27,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com. Aanbevolen!

Geplaatst in: Boeken