Door 17 november 2017 Lees verder →

Ontdek iOS 11

Apple heeft recent in de vorm van iOS 11 een nieuw besturingssysteem voor iPhone, iPad en iPod Touch op de markt gebracht. Dit nieuwe besturingssysteem bevat tal van verbeteringen en vernieuwingen. In het boek Ontdek iOS 11 voor iPhone & iPad (ISBN 9789463560030) van uitgeverij Van Duuren Informatica gaat auteur Henny Temmink uitgebreid in op het werken met iOS 11.

Van een eerste kennismaking met iOS 11 tot en met het gebruik van de verbeterde en nieuwe apps: u leert met dit 244 pagina’s tellende boek in de hand vrij vlot om het meeste uit iOS 11 te halen. Het boek telt tien hoofdstukken, te weten: Kennismaking met iOS 11, Account en iCloud; Delen; Contacten; Communicatie; Mail en Agenda; Camera en co; Muziek en Video’s; Safari en de stores; en tot slot Kaarten. In het eerste hoofdstuk Kennismaking met iOS 11 worden de nieuwigheden van iOS 11 opgesomd en passeren de belangrijkste functies de revue. In de volgende hoofdstukken wordt dieper ingegaan op specifieke onderwerpen als het werken met accounts, iCloud, iTunes, Adresboek, FaceTime, Berichten, Mail en Agenda. In het zevende hoofdstuk staat de camera centraal en muziek en video’s komen uitgebreid aan bod in het achtste hoofdstuk. Ook de werking van iTunes en het kopen van films, boeken, muziek en apps in de App Store komt uitgebreid aan bod. En in het laatste hoofdstuk wordt uitgelegd hoe men zich onderweg met Kaarten kan oriënteren. Alle functies en diensten worden stapsgewijs en in heldere taal uitgelegd. Dit alles maakt dit boek bij uitstek geschikt voor beginners en een prima naslagwerk voor meer ervaren iOS-gebruikers. Het kost € 22,99 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Geplaatst in: Boeken