Door 11 oktober 2016 Lees verder →

Download: Ashampoo Home Designer Pro 3

Nieuwbouw- of verbouwplannen? Met Ashampoo Home Designer Pro 3 kunt u uw droomhuis plannen en ontwerpen. De geïntegreerde project-assistent (wizard) leidt u door de contractuele formaliteiten en basisinstellingen en de objectenbibliotheek bevat alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw (toekomstige) woning. Het programma is gratis te downloaden en na email-registratie te gebruiken.

ashampoo-home-designer-pro-3-01

Niet alleen helpt de 3D-weergave voor uw planning, maar het laat u ook een virtuele rondleiding door uw toekomstige huis maken. Dit maakt dat de planning en het ontwerpproces transparant blijven. Om te zorgen dat men zo veel mogelijk details heeft, integreert Ashampoo Home Designer Pro 3 ook muren, plafonds, ramen, deuren, nissen, dakramen, zonnepanelen, schoorstenen evenals elektrische apparaten en dit zowel als 2D en 3D-objecten. Alle berekeningen van oppervlakten, lengten en volumen gebeuren automatisch. Deze versie ondersteunt 64-bit volledig en geeft u betere prestaties en stabiliteit.

ashampoo-home-designer-pro-3-02

Het nieuwe multifunctionele lint maakt dat de gebruikersinterface meer intuïtief is en versnelt uw workflow aanzienlijk. Het programma beschikt verder over een vrij instelbare camera- en bekijkperspectief en een zeer uitgebreide objectencatalogus. Hoe zal uw nieuwe huis eruit gaan zien? Ashampoo Home Designer Pro 3 bevat van alles – van deuren, ramen, balkons en carports tot aan sanitaire en elektrische installaties – om u een realistische indruk van uw toekomstige woning te geven! U kunt het programma hier downloaden.

Kijk voor meer informatie op www.ashampoo.com.

Geplaatst in: Diversen