Door 10 februari 2016 Lees verder →

AOC C3583FQ curved gaming-monitor

AOC heeft met de AOC C3583FQ een nieuwe curved gaming-monitor van 160 Hz geïntroduceerd. Deze nieuwe monitor geeft gebruikers een meeslepende ervaring voor games, streams, films en meer. Als gamers zich omgeven voelen door hun virtuele wereld, zorgt dit voor een completere kijkervaring. Dit is precies wat de AOC C3583FQ doet: met een straal van 2000 mm is hij krommer dan andere curved monitors, wat gamers een buitengewoon beeld geeft.

AOC C3583FQDeze spannende nieuwe ervaring wordt aangevuld met een extreem hoge verversingssnelheid van 160 Hz, Adaptive-Sync-technologie (compatibel met FreeSync, met direct uit de doos een bereik van 45 tot 160 Hz) en Wide Full HD-resolutie (2560×1080 pixels). Dit zorgt samen voor een ultrasoepele game-ervaring zonder image tearing, haperingen, invoervertraging of vervaging. Daarnaast heeft deze monitor twee HDMI-(MHL-)poorten en twee DisplayPort-ingangen, waarmee hij voldoet aan de nieuwste aansluitstandaarden.

Verbeteringen

Het scherm is uitgerust met een MVA-paneel dat dieper zwart weergeeft en een hoger contrast heeft van 2000:1. Zo worden beelden in allerlei soorten en maten beter weergegeven dan op TN-panelen, terwijl de responstijd met 4 ms nog altijd zeer kort blijft. Zodra de game-modus als kleurprofiel wordt geselecteerd, worden de helderheid en het contrast nog verder geoptimaliseerd voor games. Verder is de grote kijkhoek van 178° zeer comfortabel; niet alleen voor de gebruiker, maar ook voor toeschouwers die van achteren toekijken bij LAN-party’s en andere offline-events. Andere functies die voor extra comfort zorgen zijn de krachtige ingebouwde stereospeakers en de audio-aansluitingen.

AOC C3583FQ slider

De AOC C3583FQ is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 799,-.

Kijk voor meer informatie op www.aoc-europe.com.

Geplaatst in: Gaming