Door 7 september 2015 Lees verder →

Epson SureColor SC-P400 fotoprinter

Nieuw van Epson is de SureColor SC-P400 fotoprinter. Deze nieuwste A3+ professionele fotoprinter van Epson biedt een combinatie van een lichtgewicht, stijlvol en compact design met tal van functies voor het produceren van professionele afdrukken op diverse media. Dankzij de combinatie van pigmentinkten en geavanceerde functies voor connectiviteit in één betaalbaar pakket, is de SureColor SC-P400 ideaal voor zowel amateurfotografen als enthousiaste fotoliefhebbers.

Epson_SureColor_P400_02

Amateurfotografen en enthousiaste fotoliefhebbers kunnen nu indrukwekkende professionele afdrukken maken met de Epson SureColor SC-P400. Dankzij het gebruik van de zevenkleuren UltraChrome HiGloss 2-inktset met Gloss Optimiser worden de foto´s afgedrukt in levendige kleuren en een gelijkmatige, vloeiende glanzende afwerking. Voor het aanbrengen van de inkt op papier wordt een printkop gebruikt die de kleinste inktdruppels produceert van alle A3+-fotoprinters op de markt, waardoor een buitengewoon nauwkeurige afdrukkwaliteit wordt bereikt.

Kinderspel

Het produceren van professionele afdrukken in diverse formaten tot A3+ is kinderspel. Dankzij de grote verscheidenheid van de ondersteunde media kunnen uw verbluffende foto´s bovendien worden weergegeven op verschillende manieren. Voor gebruikers die willen afdrukken op museumkwaliteit biedt de SC-P400 een fine art-papiertraject dat met een invoerlade aan de achterzijde bijzonder gebruiksvriendelijk is. Afdrukken op papierrollen is geoptimaliseerd met twee papierrolhouders die nauwkeurige afdrukken garanderen op media met een rolkern van twee inch. Voor gebruik van zwaarder fotopapier worden dikkere media tot 1,3 mm ondersteund. Daarnaast behoort het afdrukken op cd’s en dvd’s eveneens tot de mogelijkheden.

Connectiviteit

Dit nieuwe model biedt meer flexibiliteit dan ooit tevoren door het grote aantal geavanceerde connectiviteitsopties, waaronder afdrukken via Wi-Fi. Door de iPrint-app te downloaden naar uw smartphone of tablet kunt u snel en probleemloos afdrukken via het draadloze netwerk. Dankzij de ingebouwde Ethernet-netwerkmogelijkheden is het zelfs mogelijk de printer aan te sluiten op een lokaal netwerk in een fotolab of kantoor. Bovendien is het de kleinste en lichtste A3+-fotoprinter op de markt die wordt geleverd met pigmentinkten, waardoor gebruikers kostbare bureauruimte besparen. Met zijn stijlvolle en professionele ontwerp vormt de printer ook een perfecte aanwinst voor elke moderne studio en thuis- of kantooromgeving.

De Epson SureColor SC-P400 is verkrijgbaar vanaf 1 november 2015 voor een adviesprijs van € 549,-.

Kijk voor meer informatie op www.epson.nl.

Geplaatst in: Fotografie & Film